In 1980 hebben we de boerderij overgenomen van onze ouders. Waar we tot op heden varkens en akkerbouw hebben bedreven.
Wij zijn een enorm ”fan” van het boerenleven. En we willen iedereen daar ook van laten genieten. Zo werd het plan geboren om in 2003 een Galerie te starten in de voormalige varkensstal. Al snel wilde ik mijn oude vak oppakken als traiteur. Zo opende we in januari 2015 Eten en drinken bij Brasserie De Panberg. Hierin kan ik maar ook Gust onze kwaliteiten in kwijt. Gust houdt zich vooral bezig om de mooiste streekproducten te produceren. Op zondag staat Gust achter het fornuis een bakt de lekkerste uitsmijters. Ikzelf zal u ontvangen en zorgen dat u en uw gezelschap kunt voelen, proeven en genieten van het boerenleven bij Brasserie De Panberg.

Welkom! Gust & Franca.

Omgeving

Brasserie De Panberg is gelegen bij Landgoed De Panberg. Deze bijzondere locatie word teruggebracht naar het natuurgebied uit de periode 1830-1870.
Prachtige bossen, heide, bloemrijk grasland en het grote ven, waar u elk seizoen weer van een kleurrijk uitzicht kan genieten. De stilte om je heen wanneer je wandelt door het natuurgebied of uitrust op het terras. Waar anders word u hart zo dichtbij nog door de natuur aangeraakt?